NESS Life - spännande och läckra kulinariska skapelser, levererade direkt till din dörr
Välkommen till NESS LIFE

Vi tror att mat är en väsentlig del av ditt övergripande välbefinnande. Vi är här för att boosta din hälsa genom spännande och läckra kulinariska skapelser, levererade direkt till din dörr.

Vi anser att äta ren, ekologisk mat inte borde innebära att kompromissa med smak eller att nöja sig med tråkiga sallader. Vårt mål är att visa dig att hälsosam mat av kan vara läcker, varierad och spännande.

På NESS LIFE tror vi på att nyckeln till ditt övergripande välbefinnande inte är en tillfällig diet, utan en livsstil

Ren och ekologisk mat bekvämt levererad ‎till din dörr eller hämta upp i vårt kök NESS KITCHEN
Ren och ekologisk mat bekvämt levererad ‎till din dörr eller hämta upp i vårt kök NESS KITCHEN

Vår prenumerationstjänst innebär att våra hälsosamma måltider levereras direkt till din dörr varje vecka eller så kan du hämta upp dina måltider själv i vårt kök/café NESS KITCHEN.

Och det bästa? Det finns inget åtagande, du kan pausa eller avsluta din prenumeration när du vill.

Med vår kock Julios kulinariska expertis är varje rätt noggrant skapad för att kombinera läckra smaker och näringsrika, ekologiska ingredienser.

Varje måltid är fylld med viktiga näringsämnen och vitaminer som får dig att känna dig på topp.

Vi på NESS LIFE är här för att stödja dig och göra ren, god och ekologisk mat till en sömlös del av din livsstil, och erbjuda dig den perfekta kombinationen av godhet och smak.

Kom förbi NESS KITCHEN, lär känna oss och smaka på det senaste vi har att erbjuda.

NESS Life-grundarna Julio och Oliver
Träffa grundarna bakom‎ NESS LIFE

Julio och Olivers vägar korsades på ett livligt crossfit-gym i Stockholm, vilket tände en anmärkningsvärd resa av syfte och passion. Förenade av sin kärlek för hälsa, fitness och matens djupgående påverkan på din hälsa, påbörjade de ett uppdrag för att skapa något extraordinärt.

Med Julios kulinariska färdigheter slipade under två decennier och Olivers orubbliga engagemang, skapade de en vision om en ny typ av matupplevelse. En upplevelse där rena, ekologiska och läckra måltider enkelt och bekvämt skulle vara tillgängliga, och ge individer möjligheten att anta en livfull och näringsrik livsstil.

Drivna av sina gemensamma värderingar och en djup övertygelse om matens transformerande kraft för välbefinnande, gav de sig ut för att skapa en ny typ av matprenumerationstjänst.

En som var enkel, varierad, ekologisk och framförallt otroligt god.